Sponsors

Blijkbaar gebruikt u adblock. Gelieve dit uit te schakelen op onze website, aangezien onze sponsors ervoor zorgen dat jullie minder moeten betalen voor activiteiten!
Poster
Poster
Poster
Poster
Poster
Poster
Poster
Poster


Poster
Poster

Schijt je Rijk

Gepost door Nelis op 27-11-2013

PosterAls student in België kan je zonder enige financiële zorgen naar school kan gaan. Maar niet alle kinderen hebben het zo goed als ons! Om ervoor te zorgen dat ook wij, EM-kring, ons steentje bijdragen aan de strijd tegen het onrecht en ongelijkheid in arme landen zoals Afrika, Azië en Latijns-Amerika steunt EM-kring elk jaar een Plan-kindje. Om geld in te zamelen voor ons plan kindje organiseert EM-kring jaarlijks “schijt je rijk!”. Dit jaar zal Schijt je rijk doorgaan op dinsdag 3 december vanaf 10u!

Wat is Plan?

Plan België is lid van de internationale Plan-koepel. Sinds 1983 werken ze met en voor de meest kwetsbare kinderen en hun gemeenschap in het Zuiden. Plan gaat er de strijd aan met armoede, onrecht en ongelijkheid. In 50 van de armste landen van Afrika, Azië en Latijns-Amerika, geven ze kinderen de kans om hun rechten op te eisen en hun leefwereldwereld te veranderen. In België sensibiliseren ze het grote publiek, werven ze fondsen en zetten ze kinderrechten op de agenda van scholen, media en politici.

Meer informatie over plan kan u vinden op: http://www.planBelgië.be/wat-doet-plan

Schijt je Rijk?

Op school bakenen we een grasveld af waar een pony in gestald word, dit veld is virtueel verdeeld in vakjes. Gedurende de komende dagen kan je steeds tijdens de middag vakjes komen kopen! Een oranje vakje is 3€ en een wit vakje 2€. Het vakje waarin de pony het eerst kakt is het winnend vakje! De student of docent die dit vakje kocht wint een IPAD (gesponsord door DETELECOMSHOP.net)! Tijdens schijt je rijk op dinsdag verkopen we ook hotdogs en jenever aan 1€, alle winst die we maken met deze activiteit gaat integraal naar ons plan-kindje!

Samengevat:
Verkoop vakjes: Elke middag @inkomhal De Nayer
Prijs: IPAD
Datum: dinsdag 3 december
Uur: 10u tot 15u
Wat? Verkoop van hotdogs, jenever, drank…
Waarom? Actie ten voordelen van Plan International

Begin: 3-12-2013 om 10:00
Einde: 3-12-2013 om 15:00

Reageer:

Log in om zelf te posten

Commentaar:

Er is nog geen commentaar gepost.